MENU
Strefa czystości, tzn. wejście tylko w fartuchach i w jednorazowych nakryciach głowy (w podobnych jak w szpitalach nakłada się na buty :).
Trzeba przyznać, że co do czystości i higieny zakład przywiązuje dużą wagę. Pranie fartuchów dwa razy w tygodniu, do tego co tydzień w soboty sprzątanie hal, a co kilka całkowita dezynsekcja i deratyzacja przez firmę zewnętrzną. Produkcja oczywiście wtedy nie pracuje. Biorąc to pod uwagę i związane z tym koszty, a dodatkowo że przemysł spożywczy jest trudny w prowadzeniu oraz małomarżowy nie dziwne, że zarobki są z tego najniższego pułapu, a sam zakład trzyma się raczej z trudem na powierzchni. pomimo, iż wyroby są naprawdę smaczne i znane na krajowym rynku.
Na zdjęciu widoczna hala na parterze (w czasie przestoju), gdzie produkowane są wafle.

Dodał: Maciej S.° - Data: 2013-01-26 11:49:12 - Odsłon: 2258
Rok 2013


  • /foto/10231/10231318m.jpg
    1970 - 1975
  • /foto/10231/10231327m.jpg
    1970 - 1975
  • /foto/10231/10231330m.jpg
    1970 - 1975
  • /foto/10231/10231335m.jpg
    1979
  • /foto/234/234523m.jpg
    2008
  • /foto/234/234524m.jpg
    2008
  • /foto/234/234525m.jpg
    2008
  • /foto/369/369914m.jpg
    2011
  • /foto/411/411536m.jpg
    2011
  • /foto/3629/3629084m.jpg
    2013
  • /foto/3629/3629086m.jpg
    2013
  • /foto/6719/6719615m.jpg
    2017
  • /foto/6895/6895912m.jpg
    2017
  • /foto/6919/6919619m.jpg
    2017
  • /foto/8726/8726301m.jpg
    2017
  • /foto/10638/10638699m.jpg
    2021

Maciej S.°

Poprzednie: Źródło Wolfganga w Obornikach Śląskich Strona Główna Następne: Zakład Wyrobów Cukierniczych Miś (dawne)